informatie raamfolie

Soorten glasfolie

We werken met diverse soorten glasfolies waaronder de etched glass folie die een gezandstraald effect geeft op het glas. Kijk in onze online showroom en kies het motief dat bij u past. Heeft u iets anders voor ogen? Wij maken een ontwerp op maat volledig naar uw smaak.

Voordelen glasdecoratie

  • Sfeer creëren
    Versier uw ramen en deuren met een motief naar eigen smaak. Het is decoratief en creëert de sfeer die u wenst voor die specifieke ruimte in huis of op kantoor.
  • Verminderen van inkijk
    Glasfolie vermindert hinderlijke inkijk zonder dat u een gordijn hoeft op te hangen of het gehele raam hoeft af te plakken.
    Daarmee behoudt u optimale lichtinval en het verhoogt uw privacy.
Optioneel kunt u kiezen voor veiligheidsfolie en/of zonwerende folie
Veiligheidsfolie is een sterke en transparante folie die het glas sterker maakt. Wanneer het raam breekt houdt de folie het glas bijeen. Het voorkomt rondvliegende scherven en vormt een obstakel voor inbrekers.
Warmtewerende glasfolie, ook wel raamfolie, spiegelfolie of zonfolie genoemd, weert een groot deel van de zonnewarmte. Het houdt de ruimte lekker koel en voorkomt hinderlijke schittering van de zon op beeldscherm of televisie. Ook gaat het de verkleuring van spullen in huis, winkel of kantoor tegen. Bovendien behoeft de ruimte minder verkoeling waardoor u op energiekosten bespaart.

Kies zelf het motief

Voor het versieren van uw raam of deur kiest u zelf het motief. De showroom op onze website biedt verschillende sierpatronen en kleurmogelijkheden. Flora, fauna, ornamenten, kaders. Klassiek of modern. Als u een passend motief heeft gevonden mailt u ons de bijbehorende code en de afmetingen van het glas tussen de glaslatten in centimeters. U ontvangt van ons zo snel mogelijk een offerte en ontwerp.


Ontwerp op maat

Ook een ontwerp in uw eigen stijl, passend bij uw huisstijl of interieur behoort tot de mogelijkheden. Een unieke glasdecoratie speciaal voor uw woning of bedrijf. Door tekst, beelden en/of een logo uit folie te snijden maken we een ontwerp dat geheel is afgestemd op uw wensen. In het ontwerp werken we met transparantie en licht waardoor we elke ruimte omtoveren tot een sfeervolle en inspirerende plek. Denk aan reclamebelettering op uw etalage, contour gesneden foto op het raam van de kinderkamer of naam en huisnummer op de voordeur.

Montage glasfolie

Het aanbrengen en opplakken van raamdecoratie is een lastige klus. We adviseren u het niet zelf te proberen. Onze specialisten zijn ervaren en plakken strak en snel op alle typen ramen, deuren en spiegels.

Wie zijn wij?

Richard en Alex Koomen zijn broers en werken al tientallen jaren samen in de reclamebelettering, carwrapping en glasbekleding. Zeer ervaren en vakbekwaam zijn zij specialist in foliedecoratie. Joris Koomen, de zoon van Richard, is inmiddels ook aangesloten bij het bedrijf dat gevestigd is in Zwaagdijk in West-Friesland.
Binnen het familiebedrijf zijn de heren uiterst flexibel. Daardoor werken ze snel en is de door u gekozen glasfolie binnen 2 weken gerealiseerd.

Op zoek naar de juiste glasdecoratie voor raam, deur of spiegel?
Contact ons voor een vrijblijvend advies.

Like ons op Facebook

Gerealiseerde projecten